Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Closed TopicStart new topic
Salut ajutati-ma, help
CaspeR1
mesaj Jul 29 2010, 07:15 PM
Trimis la #1

Newbie
Icoana Grup

Grup: Membru
Postari: 2
Inregistrat pe: 29-July 10
Membrul Nr.: 470

Salut mi-am facut acum cateva ore contul pe maffia.ro nickul meu fiind CaspeR-s , cand am plecat de aksa si-a facut si varamiu cont si pentru asta am luat ban pentru Multiaccounting pana in 2020 sad.gif va rog scotetimi si mie bannul se va juca doat pe un singur cont acela fiind CaspeR-s va rog smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Rashesim
mesaj Jul 30 2010, 12:35 PM
Trimis la #2

Master Member
Icoana Grup

Grup: Membru Onorific
Postari: 230
Inregistrat pe: 18-May 10
De la: Petrosani/Hunedoara
Membrul Nr.: 313

1.Inainte sa isi faca varuto cont mai bine citeati regulamentu sa vedeti daca este legal.
2.Presupun..defapt sigur contul ramane blocat, un te rog frumos nu este de ajuns, defapt nimic nu este de ajuns ..contul ramane blocat.
3.Acum vedem...ce spun moderatorii
4.M-ai bine ti-ai face alt cont si ai incepe de la inceput

--------------------

+Quote Post
-D33nis-
mesaj Jul 30 2010, 01:17 PM
Trimis la #3

d33nis for ever
Icoana Grup

Grup: Admin
Postari: 590
Inregistrat pe: 8-October 09
De la: IASI
Membrul Nr.: 38

Eu sunt de acord sa ti se deblocheze doar contul CaspeR-s dar daca se mai intamplat odata ce s-a intamplat acuma amandoua conturi for fi banate definitiv si irevocabil.
Sa asteptam parerea lui ThunderStorm acum.

--------------------
CITAT
Ca sa iti dai seama cat valoreaza un an, intreaba un student care a picat examenul.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o luna, intreaba o mama care a nascut prematur un copil.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o zi, intreaba pe cineva nascut in 29 februarie.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o ora, intreaba doi indragostiti care abia asteapta sa se intalneasca.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza un minut, intreaba un om care a pierdut trenul.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o secunda, intreaba un sofer care tocmai a evitat un accident.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o viata, intreaba-te ce simti cand pierzi pe cineva drag.
Pretuieste fiecare moment!

+Quote Post
ThunderStorm
mesaj Jul 30 2010, 01:44 PM
Trimis la #4

il capo di tutti capi
Icoana Grup

Grup: Administrator Joc
Postari: 736
Inregistrat pe: 30-November 09
Membrul Nr.: 81

La sugestiile colegilor contul tau a fost deblocat, dar la prima greseala nu te mai iert.

--------------------
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

+Quote Post
CaspeR1
mesaj Jul 30 2010, 03:26 PM
Trimis la #5

Newbie
Icoana Grup

Grup: Membru
Postari: 2
Inregistrat pe: 29-July 10
Membrul Nr.: 470

daor pe contul CaspeR-s se va juca , app nu mai am bani de energie sad.gif cum fac

--------------------

+Quote Post
-D33nis-
mesaj Jul 31 2010, 10:59 AM
Trimis la #6

d33nis for ever
Icoana Grup

Grup: Admin
Postari: 590
Inregistrat pe: 8-October 09
De la: IASI
Membrul Nr.: 38

Energia se incarca automat, doar ca trebuie sa astepti

--------------------
CITAT
Ca sa iti dai seama cat valoreaza un an, intreaba un student care a picat examenul.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o luna, intreaba o mama care a nascut prematur un copil.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o zi, intreaba pe cineva nascut in 29 februarie.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o ora, intreaba doi indragostiti care abia asteapta sa se intalneasca.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza un minut, intreaba un om care a pierdut trenul.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o secunda, intreaba un sofer care tocmai a evitat un accident.
Ca sa iti dai seama cat valoreaza o viata, intreaba-te ce simti cand pierzi pe cineva drag.
Pretuieste fiecare moment!

+Quote Post
ktalyn
mesaj Jul 31 2010, 05:39 PM
Trimis la #7

Master Member
Icoana Grup

Grup: Moderator Joc
Postari: 100
Inregistrat pe: 29-March 10
De la: iasi
Membrul Nr.: 261

pentru a reincarca energia mai repede cumperi bauturi dintr-o cafenea,bar,hotel! sau bei cafele de la tonomatul de cafea de pe strada ta!

--------------------

"Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. (Vernon Law)"

+Quote Post
ktalyn
mesaj Aug 8 2010, 09:16 AM
Trimis la #8

Master Member
Icoana Grup

Grup: Moderator Joc
Postari: 100
Inregistrat pe: 29-March 10
De la: iasi
Membrul Nr.: 261

Problema rezolvata, topic inchis!

--------------------

"Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. (Vernon Law)"

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th September 2010 - 08:30 AM
 Runescape game and Mechscape MMORPG