SCHIMB DE CONTURI, CostinV-mr-jack schimb de conturi! |
Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
SCHIMB DE CONTURI, CostinV-mr-jack schimb de conturi! |
Jun 26 2010, 12:36 PM
Trimis la
|
|
|
Master Member ![]() Grup: Membru Onorific Postari: 230 Inregistrat pe: 18-May 10 De la: Petrosani/Hunedoara Membrul Nr.: 313 |
Buna! As dori sa fac schimb de conturi cu un alt player...
Nickul meu este CostinV si al playerului cu care vreau sa fac schimb este mr-jack.. Va confirma si el ca vrem sa facem schimb de conturi Astept rasuns! Cu stima CostinV -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2010, 12:42 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() Grup: Membru Postari: 19 Inregistrat pe: 3-December 09 De la: italya Membrul Nr.: 116 |
sunt de acord in legatura cu schimbatul de conturi
cu stima si respect mr-jack |
|
|
|
Jun 26 2010, 06:07 PM
Trimis la
|
|
![]() il capo di tutti capi ![]() Grup: Administrator Joc Postari: 736 Inregistrat pe: 30-November 09 Membrul Nr.: 81 |
Imi pare rau dar schimbul de conturi nu este permis, doar cedarea.
Oricum cu voi am mai discutat, aceasta problema si v-am redirectionat catre administatorul principal... -------------------- Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. ![]() |
|
|
|
Jun 26 2010, 06:35 PM
Trimis la
|
|
|
Master Member ![]() Grup: Membru Onorific Postari: 230 Inregistrat pe: 18-May 10 De la: Petrosani/Hunedoara Membrul Nr.: 313 |
Da thunder...am deschis topicul sa vedem raspunsul lui vdshark...si daca nu ma insel administratorul ne poate indeplini cererea:)
-------------------- |
|
|
|
Jun 28 2010, 11:12 AM
Trimis la
|
|
|
Master Member ![]() Grup: Administrator Joc Postari: 96 Inregistrat pe: 29-September 09 Membrul Nr.: 26 |
Am adaugat un raspuns ingame
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jun 28 2010, 11:21 AM
Trimis la
|
|
|
Am adaugat un raspuns ingame scuze dar nu mi-a aparut nimic in joc daca la asta te referi:) -------------------- |
|
|
|
Jun 28 2010, 11:27 AM
Trimis la
|
|
![]() il capo di tutti capi ![]() Grup: Administrator Joc Postari: 736 Inregistrat pe: 30-November 09 Membrul Nr.: 81 |
delogheaza-te si relogheaza-te si o sa vezi mesajul/
-------------------- Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. ![]() |
|
|
|
Jun 28 2010, 11:29 AM
Trimis la
|
|
|
delogheaza-te si relogheaza-te si o sa vezi mesajul/ am facut si asta..nu imi apare.. scuze dar chiar nu apare.. aa la acesta se refera shark? Pentru toti jucatorii: De azi inainte - nu aveti voie sa schimbati conturile sau sa cedati conturile altor jucatori - singurul lucru care aveti voie este sa abandonati conturile (daca doriti sa schimabti un cont cu unul nou trebuie sa asteptati 24 de ore dupa ce l-ati abandonat) -------------------- |
|
|
|
Jun 28 2010, 12:25 PM
Trimis la
|
|
![]() d33nis for ever ![]() Grup: Admin Postari: 590 Inregistrat pe: 8-October 09 De la: IASI Membrul Nr.: 38 |
DA
-------------------- CITAT Ca sa iti dai seama cat valoreaza un an, intreaba un student care a picat examenul. Ca sa iti dai seama cat valoreaza o luna, intreaba o mama care a nascut prematur un copil. Ca sa iti dai seama cat valoreaza o zi, intreaba pe cineva nascut in 29 februarie. Ca sa iti dai seama cat valoreaza o ora, intreaba doi indragostiti care abia asteapta sa se intalneasca. Ca sa iti dai seama cat valoreaza un minut, intreaba un om care a pierdut trenul. Ca sa iti dai seama cat valoreaza o secunda, intreaba un sofer care tocmai a evitat un accident. Ca sa iti dai seama cat valoreaza o viata, intreaba-te ce simti cand pierzi pe cineva drag. Pretuieste fiecare moment! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 28 2010, 12:50 PM
Trimis la
|
|
|
a ok..scuze de deranj va urez o zi faina...
vedeti ca inchid topicul -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th September 2010 - 08:05 AM |